ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Οδηγίες εγγραφής στις διαδικτυακές έρευνες PRIMO Q

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αγαπητά μέλη,

Α. Εάν έχετε λάβει τους κωδικούς συμμετοχής στην τρέχουσα έρευνα, παρακαλούμε συνεχίστε πατώντας εδώ.

Β. Εάν δεν έχετε ενημερωθεί ακόμη για την νέα υπηρεσία που σας προσφέρουμε, ευχαρίστως σας πληροφορούμε ότι το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία Palmos Analysis, έχει εγκαινιάσει ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί σας: την υπηρεσία συγκέντρωσης και επεξεργασίας πληροφοριών (δημοσκοπήσεων), που φέρει τον τίτλο PrimoQ.

Με την υπηρεσία αυτή, ΟΛΟΙ εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε ΑΜΕΣΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ πληροφορίες στο ΕΒΕΘ, για κρίσιμα ζητήματα που σας αφορούν και να συμβάλλετε έτσι στην ανάδειξη των προβλημάτων σας αλλά και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους, με ενέργειες και παραστάσεις στους αρμόδιους φορείς.

Κάθε φορά που θα ανακύπτει κάποιο σημαντικό ζήτημα για το οποίο το ΕΒΕΘ επιθυμεί να έχει τις απόψεις των μελών του, θα σας αποστέλλεται e-mail με σύνδεσμο (link) προς την παρούσα σελίδα. Κάθε επιχείρηση θα λάβει από ένα μοναδικό και σταθερό username και password που θα της επιτρέπουν την πρόσβαση στη σελίδα του ερωτηματολογίου και τα οποία θα σας υπενθυμίζονται κάθε φορά.

Για την απόκτηση των κωδικών μπορείτε να επικοινωνήστε με το τμήμα Μελετών και Έρευνας του Επιμελητηρίου, 2310/370.180-1.


Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι εξαιρετικά σημαντική για το έργο του ΕΒΕΘ, την ανάδειξη των προβλημάτων και την προάσπιση των δικών σας συμφερόντων.