ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ ISM 2023

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΤΑ ΚΜ), στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ ISM 2023, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Απριλίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse στην Κολωνία.

Στόχος της Περιφέρειας με τη συμμετοχή της είναι η προώθηση προς τη διεθνή αγορά των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας και η εξωστρέφεια των εξαγωγικά ώριμων επιχειρήσεων προς νέες μεγάλες και υγιείς αγορές.

H 52η έκδοση της  ISM αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός ζαχαροπλαστικής και αρτοποιημάτων στον κόσμο. Η εμπορική έκθεση ISM καλύπτει ολόκληρη τη διαθέσιμη γκάμα ειδών ζαχαροπλαστικής παγκοσμίως σε όλα τα τμήματα όπως: σοκολάτα, ζαχαροπλαστεία, μπισκότα, είδη σνακ, παγωτά και ωμές πάστες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ISM, με σκοπό την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Περιφέρειας, την προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ζαχαρωδών και σνακ.

Για τη συμμετοχή στην έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας.

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. συνημμένη Φόρμα συμμετοχής) στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr, το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:  Τμήμα  Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, τηλέφωνα 2313330391 κα. Τσιαμπαλή Χαρίκλεια και κα. Μαρία Ελευθεριάδου 2313330052.

Επισυναπτόμενα αρχεία
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ISM 2023.pdf