ΕΒΕΘ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TwitterFacebookYoutubeel

«ΔΙΚΤΥΟ SOLVIT: το κατεξοχήν εργαλείο επίλυσης προβλημάτων πολιτών και επιχειρήσεων εντός Ε.Ε.» στις 20 Μαρτίου στο ΕΒΕΘ

cover
ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών διοργανώνει διά ζώσης εκδήλωση με τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ SOLVIT: το κατεξοχήν εργαλείο επίλυσης προβλημάτων πολιτών και επιχειρήσεων εντός της Ε.Ε.», τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 17:00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του Δικτύου SOLVIT και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει στην άρση των εμποδίων και στη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας εντός της Ε.Ε, λειτουργώντας ως αποτελεσματικό εργαλείο για την αξιόπιστη, ταχεία και χωρίς κόστος επίλυση προβλημάτων επιχειρήσεων και πολιτών από την παραβίαση των δικαιωμάτων τους από δημόσια αρχή εντός της Ε.Ε. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Νικόλαος Κουλοχέρης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕΘ, κ. Παναγιώτης Μενεξόπουλος.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.  Για τη Δήλωση Συμμετοχής σας πατήστε εδώ.

Πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων, publicrelations@ebeth.gr; τηλ. 2310-370132. 

 

Επισυναπτόμενα αρχεία
Τελικό Πρόγραμμα.pdf
Προβλήματα σχετικά με την πώληση προϊόντων ή την παροχή υπηρεσιών εντός της ΕΕ - SOLVIT - Ευρωπαϊκή Επιτροπή.pdf